Το ραβασάκι που "έκαψε" πασίγνωστο εφοπλιστή

Την απροσεξία του με το ραβασάκι θα τη θυμάται για πολύ καιρό, καθώς η νόμιμη σύντροφός του έγινε πυρ και μανία, με αποτέλεσμα το φαντασμαγορικό ρεβεγιόν που είχε σχεδιάσει να μετατραπεί σε εφιάλτη.Η γκάφα του 55χρονου επιχειρηματία ξεκινάει στο κατάστημα πολυτελών δώρων που επισκέφτηκε για να επιλέξει τα πρωτοχρονιάτικα δώρα των...γυναικών της ζωής του.
Οπως αναφέρει στην εφημερίδα Espresso η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ο πρωταγωνιστής της γαργαλιστικής ιστορίας έκανε ειδική παραγγελία δύο πανάκριβους αναπτήρες με μπριγιάν, δύο πανάκριβα ρολόγια και δύο χρυσά στυλό.
Τα δώρα ετοιμάστηκαν και στάλθηκαν το ένα στην οικεία του άτακτου εφοπλιστή με παραλήπτη τη νόμιμη σύζυγο και το άλλο στην ερωτική φωλιά του διατηρούσε με την ερωμένη του.
Στο κάθε δώρο, ωστόσο, εσώκλεισε και μία κάρτα με λόγια αγάπης και έρωτα για τις αιθέριες υπάρξεις που ομορφαίνουν τη ζωή του. Για κακή του τύχη, όμως, τα δώρα έφτασαν στους παραλήπτες με λάθος κάρτες.
Ετσι, ο επιχειρηματίας δε φανταζόταν τι θα συνέβαινε λίγες ώρες αργότερα. Οπως ήταν φυσικό, η σύζυγος του άστραψε και βρόντηξε και απαίτησε να μάθει όλη την αλήθεια. Απάντηση, όπως είναι φυσικό, δεν πήρε από τον ίδιο και πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
Ετσι, λίγες μέρες αργότερα, πέρασε από το κατάστημα όπου είχαν πραγματοποιηθεί οι αγορές για εκείνη και την ερωμένη του απρόσεκτου εφοπλιστή, προκειμένου να μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού της άλλης κυρίας. Η ιδιοκτήτρια, φυσικά, λόγω επαγγελματικής δεοντολογίας, δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της αντίζηλου.
Η ροζ ιστορία με το πάθημα του απρόσεκτου εφοπλιστή κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα στου κύκλους της high society, η έκβαση της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Απο το - http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=38865&catID=14 ΠΗΓΗ: Espresso

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.