Αντίθετη στον περιορισμό των αρμοδιοτήτων

Την κάθετη διαφωνία της με τον περιορισμό της μέχρι σήμερα αποστολής του Λιμενικού Σώματος όπως αυτή περιγράφεται στο σχέδιο νόμου για τη σύσταση Αρχηγείου Λ.Σ. εκφράζει η Πανελλήνια ΕΟπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, αν και συμφωνεί τόσο με την ίδρυση Αρχηγείου Λ.Σ. όσο και με συγκεκριμένα άρθρα του σχεδίου νόμου, διαφωνεί κάθετα με τις σημαντικότερες διατάξεις αυτού ως εξής:
- Τη μετονομασία του Σώματος που εξ αρχής υποδηλώνει μία σαφή τάση περιορισμού των αρμοδιοτήτων.
- Τον περιορισμό της έως σήμερα αποστολής του Σώματος και συνακόλουθα των αρμοδιοτήτων του.
- Τη διχοτόμηση του προσωπικού Λ.Σ. σε διαφορετικά υπουργεία.
- Την υποχρέωση των περιφερειακών υπηρεσιών Λ.Σ. να ασκούν τις ανατιθέμενες αρμοδιότητες μέσω εγκυκλίων - διαταγών άλλων υπουργείων. νωση Αξιωματικών Λ.Σ.


AΠΟ - http://www.marinews.gr/

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.