Υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων για εθνική λιμενική πολιτική


«Για τη χάραξη της νέας εθνικής λιμενικής πολιτικής, το υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, ως αρμόδιο υπουργείο, όταν και όποτε απαιτηθεί, θα ζητήσει τις απόψεις όλων των θεσμοθετημένων φορέων που εμπλέκονται στη λιμενική βιομηχανία».

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, με αφορμή δημοσιεύματα, κυρίως του περιφερειακού Τύπου, που αναφέρονται «προφανώς από λανθασμένη πληροφόρηση», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, σε
διάφορα επιχειρησιακά σενάρια, οργανωτικά σχήματα και πιθανές ειλημμένες πολιτικές αποφάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τις αναφορές του υπουργού Γιάννη Διαμαντίδη κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης που είχε με τις διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων.

Τονίζεται ακόμη, στην ανακοίνωση, ότι «στη χώρα μας παρατηρείται μία πολυπλοκότητα στο λιμενικό σύστημα, που δημιουργεί προβλήματα στην οργάνωση, τη διοίκηση και την ανάπτυξη των ελληνικών λιμανιών».

«Είναι εύλογο, λοιπόν, να χαραχθεί μία σύγχρονη εθνική λιμενική πολιτική, ανταγωνιστική σε σχέση με το διεθνές περιβάλλον και αναπτυξιακή προς όφελος της Εθνικής Οικονομίας. Ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί, σύμφωνα με τα διεθνή αποδεκτά πρότυπα, των συνεργιών μεταξύ λιμένων, που διατηρώντας την αυτονομία τους θα αναπτύξουν την επιχειρησιακή τους δράση σε μεγαλύτερα γεωγραφικά συστήματα λιμένων».


ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.