Επενδύουν στα LNG οι Έλληνες


Πρόσφορο έδαφος στα πλοία μεταφοράς LNG βρίσκουν οι Έλληνες εφοπλιστές οι οποίοι έχουν επενδύσει από την αρχή του έτους συνολικά 1,8 δισ. δολάρια.

Στο σύνολό τους, η κατασκευή των πλοίων θα γίνει σε ναυπηγεία της Ν. Κορέας και τα ναυπηγικά συμβόλαια αφορούν στην κατασκευή εννέα πλοίων ενώ σε δύο περιπτώσεις προβλέπονται options για την κατασκευή άλλων επτά LNG.


Σε νέες επενδύσεις στα LNG προχώρησαν σε αυτό το διάστημα η Dynagas του Γ. Προκοπίου με την παραγγελία άλλων δύο πλοίων, τα οποία θα παραδοθούν το 2014, η Maran Gas του Γ. Aγγελικούση, επίσης, με δύο πλοία που αποτελούσαν option, η Tsakos Shipping με ένα πλοίο και πρόβλεψη άσκησης option και η Alpha Tankers του Xρ. Kανελλάκη με ένα πλοίο.

Στα LNG έκανε την είσοδό της η Almi Gas του K. Φωστηρόπουλου, ο οποίος συμφώνησε με τα Daewoo την κατασκευή δύο LNG 160.000 cbm το καθένα, ενώ έχει το δικαίωμα να επεκτείνει την παραγγελία με την κατασκευή άλλων έξι πλοίων.

Hδη, στα LNG έχουν εισέλθει από πέρυσι σημαντικοί Eλληνες εφοπλιστές που διαθέτουν ρευστότητα και έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότησή τους παρά τις δυσκολίες στην τραπεζική αγορά.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.