Πειρατεία σε πλοίο ανοικτά του Ομάν

Αργά σήμερα, μεγάλο εμπορικό πλοίο με σημαία της Μάλτας κατελήφθη στα ανοικτά του Ομάν από Σομαλούς πειρατές σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής ναυτικής δύναμης Αταλάντ. Μεταξύ του πληρώματος του πλοίου Σινίν, που κατάφερε με ηλεκτρονικό μήνυμα να ειδοποιήσει για την πειρατεία, περιλαμβάνονται 13 Ιρανοί και δέκα Ινδοί.
Αεροσκάφη έχουν φτάσει στην περιοχή αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με το πλοίο, μετά την αποστολή του πρώτου μηνύματος. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράρτα με προορισμό τη Σιγκαπούρη.


ΑΠΟ-zougla.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.