Στα 139.000 δολ. ημερησίως οι ναύλοι της χρεοκοπημένης KLC στην Dryships

Εκτεθειμένη απέναντι στην χρεοκοπημένη KLC με τρία φορτηγά, δύο panamax και ένα cape είναι η Dryships του κ. Γιώργου Οικονόμου σύμφωνα με πηγές της αγοράς. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση παρά το ότι είναι εισηγμένη και οφείλει να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις καθότι υπάρχει ουσιώδης μεταβολή. Πρόκειται για τα πλοία «Capri» (Dwt 172.500/2001), «Samatan» και «Capitola» (74,000-dwt /2001).

Το πρώτο είναι ναυλωμένο ως το 2018 στα 61.000 δολάρια και τα άλλα δύο ως τα μέσα του 2013 στα 39.500 δολάρια, σύνολο ημερήσιων εσόδων 139.000 δολ.

Κάτω από τις παρούσες συνθήκες και την KLC υπό αναγκαστική διαχείριση, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει δραστική περικοπή των ναύλων, δεδομένης της σημερινής κατάστασης της ναυλαγοράς και των προοπτικών της.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.