Αναπτύσσονται κέντρα logistics στην Ινδία

Εντυπωσιακές επενδύσεις στα κέντρα logistics που γειτνιάζουν με μεγάλα λιμάνια είναι σε εξέλιξη στην Ινδία ενώ ανάλογες επενδύσεις συμβαίνουν στην Νοτιο-ανατολική Ασία. 
Το τελευταίο διάστημα η αύξηση που καταγράφηκε στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στα λιμάνια της Ινδίας και η συνακόλουθη αύξηση στις short sea μεταφορές οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα in land ports γνωρίζουν μια «δεύτερη νεότητα» καθώς οι συνδυασμένες μεταφορές (πλοίο-τρένο) αλλά και η ραγδαία ανάπτυξη των ποτάμιων μεταφορών έχουν καταδείξει τη σημασία του ρόλου των κέντρων logistics.

Να υπενθυμιστεί ότι για την περιοχή του Θριασίου η διαγωνιστική διαδικασία εξακολουθεί να «τρέχει» μετά τις γνωστές παρατάσεις ενώ σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις για την ανάπτυξη ανάλογου κέντρου στην ευρύτερη ζώνη της Θεσσαλονίκης.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.