Αύξηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα αναμένει ο ΟΛΠ

Την αύξηση των δρομολογίων της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά προβλέπει ο ΟΛΠ, μετά την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε χώρες της Βόρειας Αφρικής.
Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, στα πλαίσια της ενίσχυσης της κρουαζιέρας, αποφάσισε να επιταχύνει τους ρυθμούς των έργων αναβάθμισης των σταθμών επιβατών καθώς και να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής πρόσθετων εκπτώσεων για τα τιμολόγια του 2011, στο επόμενο ΔΣ.Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, τα προγραμματισμένα δρομολόγια κρουαζιεροπλοίων για το 2011, ιδιαίτερα μετά την 1η Απριλίου, είναι 962 έναντι 823 το 2010, επομένως θα εμφανίσουν αύξηση 19%.

Επίσης, περισσότεροι από τις προβλέψεις αναμένεται να είναι και οι επιβάτες κρουαζιέρας, λόγω των αναταραχών στη Βόρεια Αφρική. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες αναμένεται να αυξηθούν κατά 20% έναντι της περσινής χρονιάς, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αύξηση 12%.


ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.