Επανακάμπτει η Eagle Bulk του Σοφοκλή Ζούλα

Τα ποντοπόρα φορτηγά supramax και τα panamax έχουν τις καλύτερες προοπτικές ανόδου κατά τους επόμενους έξι μήνες αναφέρει η FBR Capital Markets σε έκθεση της επικαλουμένη την ζήτηση για σιτηρά από ασιατικές χώρες οι οποίες θα στραφούν σε μακρινότερους προμηθευτές για την τροφοδοσία τους, όπως η Λατινική Αμερική και οι ΗΠΑ.
Στα δρομολόγια αυτά που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια καθώς Ρωσία και Αυστραλία λόγω της κακοκαιρίας είχαν πολύ κακές σοδειές και δεν μπορούν να καλύψουν της ασιατική ζήτηση δραστηριοποιούνται Supramax και panamax όπως αυτά της εισηγμένης στη Wall Street, Eagle Bulk του Σοφοκλή Ζούλα. Για την εν λόγω εταιρεία ο αμερικανικός οίκος είναι θετικός και μετά την απόφαση του δικαστηρίου που διευθετεί την αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της κορεατικής KLC τα 12 πλοία που είχε ναυλωμένα η Eagle Bulk σε αυτή να ναυλωθούν ξανά για το υπόλοιπο του συμφώνου, στα 17.000 δολάρια ημερησίως.






ΑΠΟ-newscode.gr/

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.