Ενδείξεις ανάκαμψης στις ναυλαγορές των φορτηγών

Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στις διεθνείς ναυλαγορές για τους περισσότερους τύπους πλοίων το τελευταίο διάστημα του Μαρτίου. Οι ναύλοι για τα μεγάλα φορτηγά capesize κινήθηκαν ανοδικά και έφθασαν στα 10.718 δολάρια ημερησίως, ενώ αυτοί των Supramax ενισχύθηκαν κατά 1,84% στα 16.762 δολ. Τα μικρότερα handysize έφτασαν στα 11.704 δολ. με αύξηση 3,47%.Πιέστηκαν πάντως οριακά οι ναύλοι των panamax. Αυτά την ώρα που ο γενικός δείκτης Baltic Dry Index έκλεισε με εβδομαδιαία άνοδο 3,5% στις 1.585 μονάδες επίπεδο στο οποίο παρέμεινε και τη Δευτέρα.

Μεσοπρόθεσμα καθοριστικοί παράμετροι αναδεικνύονται τα πρόσθετα νέα φορτία των αναπτυσσόμενων οικονομιών, τα λιγότερο εύρωστα νέα φορτία της αναιμικής ανάκαμψης των ανεπτυγμένων αγορών και τα απρόβλεπτα πρόσθετα φορτία της Ιαπωνικής ανοικοδόμησης που θα πέσουν ως επί το πλείστον στο δεύτερο εξάμηνο. Παράλληλα θετικός κρίνεται ο ικανοποιητικός ρυθμός διαλύσεων. Τα στοιχεία αυτά έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν θετικά για τους ναύλους.


ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.