Νέα ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες στο λιμάνι του Ηρακλείου


Νέα ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες στο λιμάνι του Ηρακλείου λόγω νέας κινητοποίησης των οπαδών του ΟΦΗ κατά την οποία τραυματίστηκε από δάγκωμα σκύλου ένας λιμενικός.

Νέα ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες στο λιμάνι του Ηρακλείου λόγω νέας κινητοποίησης των οπαδών του ΟΦΗ [Βλέπε άρθρο] , κατά την οποία τραυματίστηκε από δάγκωμα σκύλου ένας λιμενικός. Φραστική επίθεση δέχθηκε ο εισαγγελέας που μετέβη στο χώρο του λιμανιού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος την Τετάρτη το βράδυ στις 20.05, περίπου 1.000 οπαδοί της ομάδας του Ηρακλείου εισήλθαν παρουσία του συνόλου της δύναμης της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, στο χώρο του λιμένα, παραβιάζοντας την κεντρική πύλη εισόδου και κατευθύνθηκαν προς τα Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» και «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ», τα οποία βρίσκονταν πρυμνοδετημένα σε διαδικασία φόρτωσης. Κατόπιν σχετικής ειδοποίησης της Λιμενικής Αρχής οι πλοίαρχοι των πλοίων έκλεισαν τους καταπέλτες για λόγους ασφαλείας.
Οι οπαδοί παρέμειναν εντός του περίφρακτου χώρου του λιμένα φωνάζοντας κατά διαστήματα συνθήματα, ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Στις 20.35, κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου, το Ε/Γ - Τ/Χ «SPEEDRUNNER ΙΙΙ» προερχόμενο από Θήρα, αποβιβάζοντας 346 επιβάτες και μία ώρα αργότερα, στις 21:35, το Ε/Γ - Ο/Γ «SUPERFAST XII» Ν.Π. 11052, προερχόμενο από τον Πειραιά, το οποίο όμως για λόγους ασφαλείας ξαναβγήκε από το λιμάνι και παρέμεινε στο αγκυροβόλιο.
Στις 22.50, κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου, το Ε/Γ - Τ/Χ «MEGA JET» προερχόμενο από Θήρα, αποβιβάζοντας 688 επιβάτες.
Γύρω στις έντεκα το βράδυ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου που είχε μεταβεί στο χώρο του λιμανιού για την εξομάλυνση της κατάστασης δέχθηκε έντονες φραστικές επιθέσεις από τους συγκεντρωμένους, ενώ κατά την επέμβαση των λιμενικών, σκύλος, ιδιοκτησίας αγνώστου οπαδού της ποδοσφαιρικής ομάδας, επιτέθηκε σε βαθμοφόρο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , δαγκώνοντας τον στο δεξί μηρό . Λίγο αργότερα, στις 23.40, προκλήθηκε φωτιά σε ΙΧ από φωτοβολίδα που πέταξαν άγνωστοι από την παραλιακή οδό έξω από χώρο του λιμανιού .
Οι οπαδοί αποχώρησαν τελικά στις 02:00 και άμεσα κατέπλευσε το «SUPERFAST XII» αποβιβάζοντας ασφαλώς 313 επιβάτες.
Εξαιτίας της επεισοδιακής συγκέντρωσης το Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» απέπλευσε για Πειραιά στις 02:35, αντί για τις 21:00 χθες, με 227 επιβάτες.
Το Ε/Γ- Ο/Γ «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» απέπλευσε στις 03:30, αντί στις 22.00 που ήταν προγραμματισμένο, με 642 επιβάτες και το Ε/Γ- Ο/Γ «SUPERFAST XII» στις 03:55, αντί στις 23:00, με 196 επιβάτες.


ΑΠΟ-naftemporiki.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.