Οι «Αγανακτισμένοι» επιμένουν... Ραντεβού και σήμερα στο Σύνταγμα

Οι «Αγανακτισμένοι» επιμένουν...
Ραντεβού για σήμερα δίνουν ξανά οι «Αγανακτισμένοι», που χθες πλημμύρισαν τις μεγάλες πλατείες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και πολλών άλλων πόλεων της Ελλάδας. 


Στην επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος στο Facebook σήμερα αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Η αρχική ιδέα όλου αυτού που έγινε σήμερα ανήκε σε έναν 18χρονο από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους.

Πραγματικά ευχαριστούμε όλους που μας κάνατε δυνατούς και αναδείξατε τις κοινές μας ανησυχίες... Και τον απλό κόσμο που διοργάνωσε τα 38 events σε επαρχιακές πόλεις... Και κυρίως τονίζουμε ότι στόχος δεν ήταν η προσωπική μας προβολή (το λέμε αυτό επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις)... Μην ξεχνάτε ότι το event δημιουργήθηκε από α...πλά, καθημερινά παιδιά και μερικοί ακόμα συμβάλαμε σε αυτό.

Η εκκίνηση δόθηκε σήμερα και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Όμως το γεγονός ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι διαφορετικών απόψεων και άνθρωποι που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους βρίσκονταν σε διαμαρτυρία ήταν εκεί. Ένωσαν τη φωνή τους με όλους μας και δείξαμε τελικά ότι μπορεί να γίνει διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα, δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να υπερκεράσουμε τα όποια προβλήματα και ενωμένοι να αναζητήσουμε κοινούς στόχους.

Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια σε όλους μας... Η ανηφόρα μόλις ξεκίνησε... Η σκυτάλη πέρασε σε σας


Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες η πλατεία Συντάγματος γέμισε από 50.000 ανθρώπους οι οποίοι έδωσαν τη δική τους απάντηση στα όσα βιώνει η χώρα. Αρκετοί έφεραν μαζί τους ταμπούρλα και κατσαρόλες, ενώ μάλιστα σήμερα ακόμα περισσότεροι δηλώνουν διαδικτυακά ότι θα κατεβάσουν στο Σύνταγμα άδειες κατσαρόλες τις οποίες θα χτυπάνε για να κάνουν ακόμα πιο αισθητή την παρουσία τους. Το protothema.gr θα είναι και απόψε στο Σύνταγμα και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τον παλμό και τα συνθήματα από τις μεγάλες συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων».

Διαβάστε αναλυτικά για το κλίμα που επικράτησε χθες στο Σύνταγμαhttp://www.protothema.gr/greece/article/?aid=124359

Διαβάστε για τις κινητοποιήσεις που έγιναν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας:
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Κρήτη
Ηλεία
Κέρκυρα
Λευκάδα
Καρδίτσα
Βόλος
Τρίκαλα
Λάρισα
Δράμα
Σέρρες
Βέροια





ΑΠΟ-protothema.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.