‘’Πειραιάς 2011’’


Οι  Έλληνες Ναυλομεσίτες υποδέχονται την Παγκόσμια Ναυτιλιακή Κοινότητα 

Το «Πειραιάς» είναι η παραδοσιακή συνάντηση της Παγκόσμιας Ναυτιλίας που από το 1991 και κάθε δύο χρόνια διοργανώνει το Σωματείο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (H.S.A.). 


Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι Έλληνες Ναυλομεσίτες φιλοξενούν τους καλεσμένους τους από όλο τον κόσμο. Στο «Πειραιάς 2009» συμμετείχαν πάνω από   3.500 στελέχη της Nαυτιλίας, ενώ φέτος, παρά την παγκόσμια ύφεση, ο αριθμός των συμμετεχόντων αυτός αναμένεται να ξεπεραστεί. 
Το «Πειραιάς 2011»  θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, των Πανεπιστημίων Πειραιά και Αιγαίου καθώς και πλήθους άλλων φορέων.

Η Φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τους Έλληνες Ναυλομεσίτες όσο και για την Ελληνική Ναυτιλία, αφού  θα αποδείξει για μία ακόμα φορά την δύναμη της χώρας στις υπηρεσίες που έχουν σχέση με τη θαλάσσια μεταφορά. Συγχρόνως, το «Πειραιάς 2011» θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία να στραφούν τα Παγκόσμια Ναυτιλιακά ΜΜΕ στην Ελλάδα και να την προβάλλουν θετικά. 
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
- Στις 16 Ιουνίου 2011 ημέρα Πέμπτη, στο Αμφιθέατρο του Ευγενιδίου Ιδρύματος θα διεξαχθεί το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτών, με θέμα:
“ Crisis?  What Crisis? ”
Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις οι Ομιλητές θα είναι  εξέχουσες προσωπικότητες της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής κοινότητας.
 __logo_PIREAS_2011_SYNEDRIO_02
- Στις 17 Ιουνίου 2011 , ημέρα Παρασκευή, θα λάβει χώρα το Gala Dinner του PIREAS 2011 , στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).




ΑΠΟ-nautilia.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.