Πρόσω ολοταχώς στο πρώτο τρίμηνο η Stealthgas του Βαφειά


H ευνοϊκή συγκυρία στις διεθνείς αγορές μεταφοράς υγραερίου στις οποίες πρωταγωνιστεί η Stealthgas βοήθησαν την εισηγμένη στον Nasdaq ναυτιλιακή συμφερόντων Χάρη Βαφειά να σημειώσει έσοδα ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Stealthgas τόνισε ότι η βελτίωση της αγοράς στη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2010 συνεχίσθηκε και στο πρώτο του 2011 με αποτέλεσμα έσοδα 30,5 εκατ. δολ. Μια αύξηση 1,7 εκατ. δολαρίων ή 5,9% σε σύγκριση με τα έσοδα 28,8 εκατ. δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του 2010.
Τα καθαρά κέρδη πάντως μειώθηκαν στα 1,5 εκατ. δολαρίων από 1,6 εκατ. δολάρια το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου χρόνου, λόγω αυξημένων εξόδων. Ο στόλος υπό διαχείριση ανήλθε στα 38 πλοία με μέσο ημερήσιο έσοδο 7.930 δολάρια έκαστο. Η Stealthgas παρέλαβε πρόσφατα το δύο από τα πέντε νέα πλοία της. Ο στόλο της έχει μεταφορική ικανότητα 161.678 κυβικά μέτρα και αποτελείται από τρία δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου και ένα δεξαμενόπλοιο aframax.
Γ. Λ.


ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.