Δέκα κρουαζιερόπλοια θα «δέσουν» στη Σούδα

Δέκα κρουαζιερόπλοια με 30.000 επιβάτες θα «δέσουν» μέσα στον Αύγουστο στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά και ο δήμος Χανίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επιβάτες τους με ενημερωτικό υλικό για την πόλη.

Χθες κατέπλευσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Navigator of the Seas με 3.495 επιβάτες από 58 χώρες και 1.189 άτομα πλήρωμα. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο θα «πιάσει» Σούδα άλλες έξι φορές μέσα στο μήνα.


Με ευθύνη του Δήμου Χανίων στους επισκέπτες του πλοίου διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό από το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης (info point) που λειτουργεί στο λιμάνι της Σούδας ενώ πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα διανέμεται σε επισκέπτες της πόλης των Χανίων και από τα υπόλοιπα τρία σημεία που λειτουργούν γι' αυτό το σκοπό από το Δήμο Χανίων. Το υλικό αυτό θα διανέμεται σε όλους τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων που θα καταπλεύσουν στα Χανιά.













ΑΠΟ-marinews.gr
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.