Πρωτοπορεί ο Οίκος του Ναύτου!

Στην Ελαφόνησο σώθηκε μια ζωή χάρη στην Τηλεϊατρική! 

Θα μπορούσε να καταγραφεί στα παράδοξα και όμως ελληνικά, αφού μόλις τελευταία στιγμή ο Οίκος του Ναύτου, πριν λίγους μήνες,  δεν διαλύθηκε για να ενταχθεί στα ΠΥΣ μαζί με άλλα πρωτοβάθμια Ταμεία Υγείας και Περίθαλψης, αλλά κάτι τέτοιο θα αδικούσε την είδηση. Ότι, δηλαδή, ο Οίκος του Ναύτου πρωτοπορεί στην τηλεϊατρική εφαρμόζοντας  πιλοτικά ένα πρότυπο σύστημα στο δημοτικό ιατρείο της Ελαφονήσου. 


Πέρα από την τυπική δήλωση του προέδρου του Ο.Ν., μεγαλύτερη σημασία πάντως έχει το γεγονός πως μόλις μια μέρα, την περασμένη Κυριακή, μετά τα εγκαίνια, αντιμετωπίστηκε με επιτυχία καρδιολογικό περιστατικό, χάρη στις υπηρεσίες της τηλεϊατρικής και ο Οίκος του Ναύτου, μαζί με το δημοτικό ιατρείο του νησιού, μπορούν να υπερηφανεύονται ότι πραγματικά σώθηκε μια ζωή!














ΑΠΟ-portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.