Crude Carriers: Συνέλευση για έγκριση συγχώνευσης

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Crude Carriers Corp προκειμένου οι μέτοχοι να ψηφίσουν για τη συγχώνευση της εταιρείας με την άλλη ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη, την Capital Product Partners.

Η Crude Carriers θα απορροφηθεί πλήρως από την Capital, που θα διατηρήσει την ονομασία της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει γίνει από τις 15 Μαΐου 2011, η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί με ανταλλαγή μετοχών και ειδικότερα 1,56 κοινή μετοχή της Capital για κάθε κοινή μετοχή της Crude.

Σε περίπτωση που η πρόταση υπερψηφιστεί, η συγχώνευση των δύο εταιρειών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2011.

Οπως έχει επισημανθεί σε ανακοίνωση της Capital Product, από τη συγχώνευση των δύο εταιρειών θα δημιουργηθεί η όγδοη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία δεξαμενόπλοιων από τις εισηγμένες στις ΗΠΑ σε όρους χωρητικότητας.

Παράλληλα, θα πρόκειται για την εταιρεία που θα έχει το νεώτερο στόλο με μέσο όρο ηλικίας τα 3,2 χρόνια. Σημειώνεται ότι η Capital διαχειρίζεται ένα στόλο από 21 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 995.341 dwt. Επίσης, η Crude (CRU) διαχειρίζεται ένα στόλο από πέντε πλοία, συνολικής χωρητικότητας 1,05 εκατ. dwt.















ΑΠΟ-.marinews.gr
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.