Βρίσκουν ενδιαφέρον στα πλοία μεταφοράς LNG


Αλλάζει ρότα η Tsakos Energy Navigation (TEN) η οποία βρήκε ενδιαφέρον στα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου αερίου και στα και τα εξειδικευμένα δεξαμενόπλοια τύπου shuttle tanker σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές.

Την προοπτική αυτή έρχεται να ενισχύσει και η τοποθέτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΤΕΝ Νίκου Τσάκου ότι η εταιρεία θα αναζητήσει ευκαιρίες σε τομείς με υψηλότερα περιθώρια κέρδους, όπως είναι τα shuttle tankers και τα πλοία μεταφοράς LNG.


Ο όμιλος του Νίκου Τσάκου δεν είναι ο μόνος που πλέει σε αυτά τα νερά αφού ακόμη ένας Έλληνας εφοπλιστής εισέρχεται στον κλάδο του LNG.

Όπως ανακοίνωσε η Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering στο χρηματιστήριο της Σεούλ, έλαβε παραγγελία να «χτίσει» τέσσερα LNG carriers αξίας 850 εκατ. δολαρίων συνολικά για τον εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου.

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Οικονόμου έγινε γνωστή σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την εξαγορά της Ocean Freight που πραγματοποίησε μέσω της Dryhsips.







ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.