Κινεζικό ενδιαφέρον για τον ΟΛΠ


Ενδιαφέρονται για τον ΟΛΠ αλλά ενδιαφέρονται και για να πριμοδοτήσουν τις ναυτιλιακές δραστηριότητες.
Ο λόγος για τους Κινέζους του Τραπεζικού συστήματος αλλά και εκείνους της COSCO που ήδη έχουν τοποθετηθεί στον ΟΛΠ.

Για τον τελευταίο στην χθεσινή πρώτη ημέρα του διήμερου συνεδρίου που οργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (BHCC) ο αναπληρωτής εμπορικός διευθυντής Piraeus Container Terminal (ΣΕΠ) κ. Α. Βαμβακίδης με αφορμή τη συζήτηση που επακολούθησε της πρώτης ενότητας για τα θέματα των λιμένων, επιβεβαίωσε ότι υφίσταται ενδιαφέρον από την COSCO για το «μετοχικό πακέτο» του 23,5% του ΟΛΠ που πρόκειται να διατεθεί σύντομα σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.
Από την άλλη πλευρά και στην ενότητα που αφορούσε στη χρηματοδότηση της ναυτιλίας και γενικότερα των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC κ. Γ. Ξηραδάκης σημείωσε ότι το Κινεζικό τραπεζικό σύστημα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση χάρη στην απροθυμία των υπόλοιπων παραδοσιακών ναυτιλιακών τραπεζών να αναλάβουν στην παρούσα φάση ναυτιλιακό ρίσκο.

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.