ESPO: Ρότα βράβευσης για τον ΟΛΘ

Υποψήφιος για βράβευση είναι ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ο οποίος μόλις χθες εκλέχτηκε μεταξύ δεκαεπτά συνολικά υποψηφιοτήτων για το Third ESPO Award που εξετάστηκαν από το European Commission’s Maritime Task Force υπό την προεδρία του John B Richardson που επεξεργάστηκαν και κατέθεσαν «πρόταση» για το «Creative Strategies to Communicate the Port to the Wider Public».

Η ποιότητα των «προτάσεων» έκανε την επιλογή εξαιρετικά δύσκολη σύμφωνα με τον κ. Richardson γεγονός που ανεβάζει τον πήχη για τους άλλους διαγωνισμούς της ESPO.



Η επιτροπή κατέληξε ότι τα λιμάνια του Κόπερ, της Θεσσαλονίκης και της Στοκχόλμης πληρούσαν τα κριτήρια που είχαν τεθεί και ο νικητής θα ανακοινωθεί στη διαδικασία της 9ης Νοεμβρίου που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες όπου και σε ειδική τελετή θα επιδοθεί το βραβείο που έχει φιλοτεχνήσει ο Βέλγος καλλιτέχνης François Schuiten.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποψηφιότητες είχαν θέσει, πέραν του ΟΛΘ, λιμάνια από Βέλγιο, Κροατία, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία Λιθουανία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σουηδία, Ην. Βασίλειο και Λετονία.




















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.