Αντ. Σαμαράς: «Ο κύκλος της κυβέρνησης έκλεισε»

Επικρίσεις για τη συμφωνία των Βρυξελλών.
Αρνητική είναι η θέση της ΝΔ απέναντι στη συμφωνία των Βρυξελλών για κούρεμα 50% του ελληνικού χρέους, έτσι όπως εκφράστηκε διά στόματος του προέδρου της, Αντώνη Σαμαρά.

Σε δήλωσή του σχετικά με τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι το κούρεμα 50% του χρέους της χώρας μας, γυρίζει την Ελλάδα του 2020 πίσω στο 2009.


Υπογράμμισε ακόμη ότι η κυβέρνηση πανηγύρισε ήδη τέσσερις φορές στο πρόσφατο παρελθόν τη σωτηρία της Ελλάδας και τώρα πανηγυρίζει εκ νέου για το κούρεμα, το οποίο αρχικά απέρριπτε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το «σημερινό ναύαγιο», όπως είπε, να μην «παριστάνουν τώρα τους ναυαγοσώστες». «Ο κύκλος αυτής της κυβέρνησης έκλεισε» σημείωσε, ενώ επισήμανε ότι η ΝΔ δεν θα δεχθεί την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε κανέναν.

Ακόμη, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι πόροι του EFSF δεν ενισχύθηκαν επαρκώς και δεν διασφαλίζεται η αποτροπή της μετάδοσης της κρίσης.








ΑΠΟ-protothema.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.