H Αγγελική Φράγκου στις ισχυρές γυναίκες του «Fortune»


H Αγγελική Φράγκου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου της «Navios» κατέχει την 10η θέση στην ετήσια έκθεση του περιοδικού «Fortune» για την κατηγορία «10 global women on the rise».
Είναι η πρώτη Ελληνίδα που συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτή την κατηγορία διότι, όπως αναφέρει το «Fortune», το 2004 παράτησε τη θέση της στη Γουόλ Στριτ και σε λιγότερο από έναν χρόνο συγκέντρωσε διακόσια εκατομμύρια δολάρια και στην προβαίνοντας στην εξαγορά της ναυτιλιακής εταιρείας «Navios».

H 46χρονη Αγγελική Φράγκου, διαθέτει σήμερα έναν υπερσύγχρονο στόλο, με 22 υπερωκεάνια πλοία, με μέσο όρο ηλικίας 7,7 ετών. Είναι κόρη του Καπετάν Νικολάου Φράγκου, του Καρδαμυλιώτη εφοπλιστή και ευεργέτη της γενέτειρας, που τίμησε πρόσφατα και ο Σύλλογος Καρδαμυλίων Νέας Υόρκης.
Τα επιτεύγματά της οποίας έχουν «κεντρίσει» πολλές φορές το ενδιαφέρον των αμερικανικών και διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων από τον Ναυτιλιακό Σύνδεσμο του Κονέκτικατ(The Connecticut Maritime Association), αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο του Αρχιπλοιάρχου (Commodore Award), που απονεμήθηκε για πρώτη φορά σε γυναίκα.

Ο 
Οργανισμός Ελληνο -αμερικανίδων Γυναικών, τοΕλληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και άλλοι ομογενειακοί φορείς συμπεριλαμβάνονται στο μακρύ κατάλογο των φορέων που έχουν αναγνωρίσει και βραβεύσει την προσφορά της.


Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.