Κίνα: Καμπανάκι για μακροχρόνια παγκόσμια ύφεση


Καμπανάκι κινδύνου για μακροχρόνια ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας κρούει η Κίνα δια στόματος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Πεκίνου Γουάνγκ Κισάν, ο όποιος υποστηρίζει παράλληλα, πως η Κίνα θα πρέπει να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ανταπεξέλθει στο νέο διεθνές περιβάλλον.

«Αυτή την στιγμή η διεθνής οικονομική κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σε καιρό αβεβαιότητας το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως η παγκόσμια οικονομική ύφεση που προκλήθηκε από τη διεθνή κρίση θα κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο Γουάνγκ σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα μεταδίδουν τα κρατικά media.

Αναλυτές εκτιμούν ότι οι δηλώσεις αυτές ενδεχομένως να ανοίγουν το δρόμο για χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής από το Πεκίνο καθώς υπάρχουν πλέον έντονες ανησυχίες για τις επιπτώσεις στις κινεζικές εξαγωγές από τις εξελίξεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Ο Γουάνγκ δήλωσε ότι υπάρχουν «ορισμένα διαρθρωτικά προβλήματα» στο χρηματοοικονομικό σύστημα της Κίνα που δημιουργούν την ανάγκη για «μακροπρόθεσμη, στοχευμένη και ευέλικτη» νομισματική πολιτική.



ΠΗΓΗ: Ημερησία

ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.