Revoil: Ναύλωση φορτηγού πλοίου


Στη ναύλωση του φορτηγού πλοίου BLUE ANGEL, με διάρκεια ναύλωσης από 11 μήνες (το ελάχιστο) μέχρι 13 μήνες (το μέγιστο) και ημερήσιο έσοδο 9.500 δολάρια, προχώρησε η 100% θυγατρική της Revoil [REVr.AT] Σχετικά άρθρα , Αριστον Α.Ε.Ε.Π.Ν.

Η ανωτέρω συμφωνία αναμένεται να αποφέρει συνολικά έσοδα ύψους 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου (υπολογίζοντας 11 μήνες ναύλωσης).
Το πλοίο παραδόθηκε στους ναυλωτές του αφού ολοκλήρωσε τον προγραμματισμένο δεξαμενισμό του στη Κίνα.
Εν τω μεταξύ, η νεοσύστατη θυγατρική της Αριστον, REV Maritime Ltd, ανέλαβε τη διαχείριση των δύο φορτηγών πλοίων του Ομίλου.


Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.