Διαβεβαίωση Άδωνη πως δεν θα αυξηθεί η φορολογία στην ναυτιλία


Ο Άδωνης Γεωργιάδης διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να αυξηθεί η φορολογία στην ναυτιλία, καθώς με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η ανταγωνιστικότητας, την περίοδο μάλιστα που η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη.

«Δεν υπάρχει αυτή η σκέψη στο υπουργείο ούτε κατά διάνοια. Η αύξηση των φόρων μειώνει την ανταγωνιστικότητα , την οποία χρειαζόμαστε για να μπει στην πορεία ανάπτυξης η χώρα», δήλωσε ο υφυπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης Τύπου.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αίτημα των Ελλήνων εφοπλιστών για την επανασύσταση του πρώην ΥΕΝ. «Άμεση επανασύσταση του ΥΕΝ και με το Λιμενικό μέσα ζήτησαν οι Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου. Το ζητούν ως άμεσο μέτρο αποκατάστασης εμπιστοσύνης του εφοπλιστικού κόσμου με την Ελλάδα. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω στους συναδέλφους μου στη Βουλή, που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία ημέρα στη ζωή τους, ότι η επανασύσταση λειτουργεί ως One stop shop» τόνισε.

Και προσέθεσε: «Εάν η νέα εποχή είναι να έχουμε μείωση 4% της δύναμης του ελληνικού στόλου, ας γυρίσουμε στα παλαιά. Είμαστε εδώ να λύνουμε τα προβλήματα. Να μας εξηγήσουν γιατί με τη νέα δομή χάνονται πλοία».

Και κατέληξε: «Είναι θέμα του πρωθυπουργού η επανασύσταση του ΥΕΝ. Είμαστε και ως κόμμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θα έπρεπε να γίνει χθες. Ήταν ένα λάθος. Στο χώρο της Ναυτιλίας η προηγούμενη κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τον κακό της εαυτό όσον αφορά στο θέμα των διοικητικών αλλαγών. Αυτό το λάθος πρέπει να διορθωθεί».







Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.