«Λαχτάρα» για τους επιβάτες του «Θάσος 6»


Μετ' εμποδίων έφθασαν το απόγευμα της Δευτέρας στον προορισμό τους οι επιβάτες του πλοίου «Θάσος 6», το οποίο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να δέσει χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Θάσου.

Το πλοίο, προερχόμενο από την Κεραμωτή, μετέφερε 104 επιβάτες, εννέα ΙΧ αυτοκίνητα, πέντε φορτηγά και ένα λεωφορείο. Λόγω των θυελλωδών ανέμων παρασύρθηκε και προσάραξε σε αβαθή.

Τελικά, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν μετά από ώρες με ασφάλεια στο λιμάνι με τη βοήθεια γερανοφόρου καλαθοφόρου οχήματος, που επιστρατεύθηκε για το λόγο αυτόν. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 6.35 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα.

Το πλοίο παραμένει στα αβαθή και εντός της ημέρας αναμένεται ρυμουλκό στην περιοχή, προκειμένου να το βοηθήσει να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει τα οχήματα.






ΠΗΓΗ: protothema.gr-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.