«Δεμένα» τα πλοία το Σαββατοκύριακο

Τα πλοία σε όλα τα λιμάνια όλης της χώρας δε θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια  την Παρασκευή και  το Σάββατο, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αποφάσισε να συμμετάσχει στην 48 ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με έναρξη την 00.01 ώρα της Παρασκευής και λήξη την 24.00 τα μεσάνυχτα ώρα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα η  ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της, αναφέρεται σε μια  συνεχιζόμενη για δύο και πλέον χρόνια οικονομική κατοχή της χώρας μας από τις δυνάμεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επισημαίνει  ότι δε θα επιτρέψει την κατάργηση του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στο χώρο της ναυτικής εργασίας ή την αντικατάστασή τους από επιχειρησιακές η εταιρικές συμβάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν οι  συνταξιούχοι ναυτεργάτες βιώνουν απανωτές περικοπές των κυρίων και επικουρικών συντάξεών τους, ενώ ανακοινώθηκε μια ακόμη περικοπή 7% με νομοσχέδιο, που προωθείται στη Βουλή, τη στιγμή μάλιστα που ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας διαβεβαίωνε ότι δεν θα θιγούν οι συντάξεις του ΝΑΤ.

Να σημειωθεί πως τη  συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν και οι λιμενεργάτες.







ΠΗΓΗ-newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.