Αφήνει τα Logistics o ΟΛΠ

Ο  ΟΛΠ αφήνει τα Logistics  και θέτει στο επίκεντρο  του ενδιαφέροντος την παροχή τεχνογνωσίας και διαχείρισης υποδομών στα περιφερειακά λιμάνια, για την  εξυπηρέτηση  της κρουαζιέρας,  μέσω της επαναδραστηριοποίησης μιας  θυγατρικής εταιρείας του.


Το αντικείμενό της θα είναι η «Ανάπτυξη Συνδυασμένων Μεταφορών και Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών», ενώ   η συγκεκριμένη εταιρεία λειτουργούσε στο παρελθόν και δραστηριοποιόταν σε θέματα που αφορούσαν στο Θριάσιο Πεδίο.

Να σημειωθεί πως την  επαναδραστηριοποίησή της αποφάσισε το Δ.Σ. του Οργανισμού και οι «Ανώνυμες Εταιρείες Λιμένων», που συγκροτούν την ΕΛΙΜΕ.
Μάλιστα στα πλαίσια της ΕΛΙΜΕ συγκροτήθηκε Ειδική Επιτροπή Κρουαζιέρας, προκειμένου όλος ο ταξιδιωτικός κύκλος ενός κρουαζιερόπλοιου να υποστηριχθεί σε θέματα ασφάλειας και παροχής υπηρεσιών με τους ίδιους κανόνες ποιότητας.

Η εταιρεία πρόκειται να  δραστηριοποιηθεί άμεσα μέσω προγραμματικών συμβάσεων  με συγκεκριμένα λιμάνια, τα οποία ήδη έχουν εκφράσει συγκεκριμένα αιτήματα συνεργασιών.

Ο Γιώργος Νικολούλιας ο οποίος είχε προσληφθεί μετά από ανοιχτό διαγωνισμό ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τοποθετήθηκε και πάλι,.

Σχετικά με το  θέμα αυτό έλαβαν γνώση οι ενώσεις των ακτοπλόων, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνολική στήριξη της κρουαζιέρας σε όλα τα λιμάνια της χώρας.



ΠΗΓΗ-newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.