Στον Πειραιά η Ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν σήμερα τρία από τα τέσσερα πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ με την κωδική ονομασία SNMG1.


Πρόκειται για την ναυαρχίδα του στόλο, την Ολλανδική φρεγάτα De RUYTER, τη γερμανική REINLAND και την καναδική CHARLOTTETOWN, ενώ το τέταρτο πλοίο, ισπανική φρεγάτα, βρίσκεται ελλιμενισμένο στο Ναύσταθμο της Σούδας.
Τα πλοία θα παραμείνουν στη χώρα μας έως τις 19 Μαρτίου ενώ όπως έκανε γνωστό ο διοικητής της δύναμης, αρχιπλοίαρχος Μπεν Μπέκεριγκ, θα πραγματοποιήσει συνεκπαίδευση με πλοία του ελληνικού στόλου.
Εξάλλου, πριν την άφιξη του στόλου στον Πειραιά, η ΝΑΤΟϊκή δύναμη πραγματοποίησε αντιαεροπορική βολή στο Πεδίο Βολής Κρήτης.


ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.