Θριάσιο: Νέος διαγωνισμός

Όλα στο τραπέζι εκ νέου. Εμπορευματικά κέντρα, σιδηροδρομικές συνδέσεις  μεταξύ λιμένων, εκχωρήσεις υποδομών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 ορίστηκε από την ΓΑΙΑΟΣΕ καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων εκδήλωσης δεσμευτικού ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την κατασκευή του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο.


Η νέα διαδικασία έρχεται μετά την ως γνωστόν κήρυξη του προηγούμενου διαγωνισμού ως άγονου.

Στο μεταξύ εκτιμήσεις κύκλων των παραγωγικών τάξεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των συνδυασμένων μεταφορών  αποδίδουν την απώλεια σημαντικών ποσών από ευρωπαϊκά προγράμματα για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών συνδέσεων μεταξύ λιμένων στις παλινωδίες σε ζητήματα σχεδιασμών και πολιτικής.

Δηλαδή ως προς την ανάπτυξη εκείνων των υποδομών που σήμερα θεωρούνται εκ των απαραίτητων στοιχείων που συνθέτουν υπεραξίες.

Να σημειωθεί ότι η σιδηροδρομική σύνδεση του εμπορικού λιμένα του Πειραιά και η εν συνεχεία σύνδεσή του με το Θριάσιο κατανάλωσε χρόνο εικοσαετίας και πλέον χωρίς ακόμη και σήμερα να αποτελεί αναπόσπαστο λειτουργικό τμήμα του εθνικού λιμενικού συστήματος.

Το οποίο και επανήλθε εκ νέου στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι το αρμόδιο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων δεν «ανοίγει τα χαρτιά του», εξ αιτίας των «κελευσμάτων» εκ Μαϊάμι για την κρουαζιέρα και το υφιστάμενο επενδυτικό ενδιαφέρον του τομέα.









ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.