Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

General Motors: Προμηθευτής της χρονιάς ο Όμιλος Grimaldi

Προμηθευτής της χρονιάς για το 2011, αναδείχθηκε για ενδέκατη φορά ο Όμιλος Grimaldi από τη General Motors, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής συμβολής του Ομίλου στη παραγωγή της εταιρείας και τις επιδόσεις του.
Το βραβείο παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Costantino Baldissara, κατά τη διάρκεια της 20ης απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου στο Ινστιτούτο Τεχνών του  Ντιτρόιτ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε επιλεγεί και πάλι ως ο καλύτερος προμηθευτής για εξερχόμενες υπηρεσίες logistics  στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi.

«Στόχος του Ομίλου μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς την General Motors με την εισαγωγή καινοτόμων λύσεων logistics στις θαλάσσιες μεταφορές state-of-the-art", κατέληξε ο κ. Grimaldi.







ΠΗΓΗ:theseanation.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637