Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Ι.Πλακιωτάκης για ΠΝΟ: "Δεν είναι σοφή συνδικαλιστική απόφαση"


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφορικά με το ενδεχόμενο απεργίας της Π.Ν.Ο τη Μεγάλη Εβδομάδα, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:


«Απεργία μέσα στην έξοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, που οι πολίτες επιζητούν μια ανάπαυλα και τα νησιά μας να δουλέψουν, δεν είναι σοφή συνδικαλιστική απόφαση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα συνδικαλιστικά όργανα των ναυτικών μας θα το ξανασκεφτούν πιο ψύχραιμα και ώριμα.
Ξέρουμε τα προβλήματα του κλάδου. Όπως, επίσης, ξέρουμε ότι η κα Διαμαντοπούλου τα διαχειρίζεται επιδερμικά και επικοινωνιακά. Αλλά και ότι η Ναυτιλία είναι χωρίς τιμόνι. Αυτή είναι η αλήθεια.
Γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία έχει καταστήσει ξεκάθαρο πως θα επανασυστήσει πλήρως το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».
ΠΗΓΗ:marinews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637