ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την «Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία»

Η Minoan Lines εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σε λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Athens Hilton, ο διεθνούς κύρους οργανισμός Superbrands, ανέδειξε τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ως εταιρεία με την
«κορυφαία επωνυμία» στο χώρο της ακτοπλοΐας στον θεσμό Corporate Superbrands.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και στην Ελλάδα, αλλά και του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε στην κατηγορία.
Η ανάδειξη των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ έγινε μεταξύ 2.000 υποψήφιων εταιρικών επωνυμιών στην Ελλάδα.
Από αυτές αναδείχθηκαν οι δέκα (10) τελικές εταιρικές επωνυμίες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στην κατηγορία τους. Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ κατέκτησαν την «ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ» στο χώρο της ακτοπλοΐας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ τη διάκριση παρέλαβε ο Διευθύνων
Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο οποίος, σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή διάκριση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι πραγματικά μια ακόμη μεγάλη τιμή, μία ακόμη μεγάλη στιγμή για την εταιρεία μας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτήν την κορυφαία τιμητική ανάδειξη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το επιβατικό κοινό που προτιμά την εταιρεία μας και ταξιδεύει με τα υπερπολυτελή High Speed Cruise Ferries των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ στις γραμμές εσωτερικού και εξωτερικού… τους πελάτες μας αυτοκινητιστές που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην ακτοπλοΐα… και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη που εμπιστεύονται τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και προωθούν το εμπορικό της προϊόν.
Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό της εταιρείας μας, σε στεριά και θάλασσα, για την αφοσίωσή του, τον υψηλό επαγγελματισμό του, και γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι που διαρκεί 40 χρόνια τώρα και ανέδειξε για μία ακόμη φορά τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της ελληνικής
επιβατηγού ναυτιλίας».
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ».




ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.