Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της OLP Consulting Logistics


Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το πρόγραμμα ανάπτυξης των εργασιών της, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (OLP Consulting Logistics), η οποία είναι θυγατρική εταιρία του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. και της εταιρίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης “μετά τις συσκέψεις που έγιναν με άλλα ελληνικά λιμάνια (Σαντορίνη, Μύκονος, Κατάκολο, Αλεξανδρούπολη κ.ά.), η εταιρία προχωράει στην υπογραφή Προγραμματικών Συμφωνιών, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως η σύνταξη γενικών λιμενικών σχεδίων (master plan) όπου δεν υπάρχουν, επενδυτικά και κατασκευαστικά σχέδια λιμενικών υποδομών, ανάληψη διαχείρισης λιμενικών υπηρεσιών και εφαρμογή σχεδίων ISPS.
O Ο.Λ.Π. Α.Ε., του οποίου ο κύκλος εργασιών είναι ίσος με τον κύκλο εργασιών όλων των μεγάλων λιμένων της χώρας, οφείλει με την τεχνογνωσία και την εμπειρία την οποία διαθέτει, να βοηθήσει στην ανάπτυξη όλων των λιμένων και κυρίως σε πρώτη φάση των λιμένων κρουαζιέρας.
Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. κάνει ένα μεγάλο αναπτυξιακό βήμα, έχοντας πλήρη γνώση της αναγκαίας για τα εθνικά συμφέροντα ανάπτυξης της λιμενικής βιομηχανίας, της οποίας ορισμένοι κλάδοι (όπως η κρουαζιέρα) είναι αλληλένδετοι”.
Η OLP Consulting/ Logistics και ο ΟΛΠ Α.Ε. παρέλαβαν τη νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Δεσμευτικού Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάθεση του έργου “Ανάπτυξη Εμπορευματικού Κέντρου Θριάσιου Πεδίου”. Όπως είναι γνωστό ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. ως εταιρία του ευρύτερου δημόσιου τομέα βάσει του Ν. 3333/05 περί εμπορευματικών κέντρων δεν μπορεί να αποτελεί μέτοχο πλειοψηφίας. Σε κάθε περίπτωση εφόσον υπάρξουν προτάσεις και διαπραγματεύσεις υψηλού κύρους, βάσει παλαιότερης (του 2010) απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου θα μπορούσε να συμμετάσχει σε διαχειριστικό σχήμα. Σημειώνεται ότι «κλειδί» για τα συμφέροντα του Ο.Λ.Π. Α.Ε. αλλά και για την παραχώρηση του Θριάσιου είναι η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θριάσιου – Ικονίου, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει εντός του θέρους.



ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.