Η Excel Maritime τροποποίησε δάνειο 1,4 δισ. δολ.


Η ελληνικών συμφερόντων εισηγμένη Excel Maritime έκανε χθες γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η τροποποίηση των όρων αποπληρωμής του κοινοπρακτικού της δανείου ύψους 1,4 δισ. δολαρίων. Ως εκ τούτου η εταιρεία ασκεί την option να μεταφέρει δόση αποπληρωμής του δανείου ύψους 24,3 εκατ. δολαρίων από τις 2 Απριλίου του 2012 τον Απρίλιο του 2016.
Η εταιρεία με βάση τις τροποποιήσεις, έχει το δικαίωμα να μεταφέρει πληρωμές ύψους 100 εκατ. δολαρίων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το 2012 και το 2013 στο 2016.

Η Excel, που το 2008 πριν από το ξέσπασμα της κρίσης, είχε απορροφήσει την Quintana Maritime του Στ. Μόλαρη σε μία συμφωνία ύψους άνω του 1 δισ. δολαρίων, διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα στόλο από 40 πλοία ξηρού φορτίου.




ΠΗΓΗ: Ημερησία
ΑΠΟ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.