Έκτακτα δρομολόγια στην Κρήτη για τις εκλογές

Έκτακτα δρομολόγια τα οποία θα εξυπηρετούν τους κρητικούς που ψηφίζουν σε Γαύδο και Σφακιά, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6 Μαΐου, το πλοίο ΝΕΠΤΟΥΝ θα αναχωρήσει στις 9 από την Παλαιόχωρα με προορισμό τη Γαύδο, ενώ το ίδιο πλοίο στις 10.30 και στη 13.00 το μεσημέρι, θα αναχωρήσει από τα Σφακιά για Λουτρό και Αγία Ρούμελη.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.