Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Βλάβη στη μηχανή για «ιπτάμενο δελφίνι»

Η Λιμενική Αρχή Ύδρας ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για μηχανική βλάβη του επιβατικού/υδροπτερύγου «F/D XVII», κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Πόρτο Χέλι με 92 επιβάτες.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου στο «F/D XVII» κατά τη διάρκεια του πλου από τον Πόρο για Ύδρα παρουσιάστηκαν ισχυροί κραδασμοί στον αριστερό άξονα.
Το υδροπτέρυγο κατέπλευσε με συμβατική πλεύση στο λιμάνι της Ύδρας, ενώ από τον έλεγχο του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων της Λιμενικής Αρχής Ύδρας δεν διαπιστώθηκε εισροή υδάτων και θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμεναρχείο της Ύδρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «F/D XVII» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637