Αγοράζει 7 πλοία ο Μόλαρης


Οι χαμηλοί δείκτες ναυλαγοράς δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα τους Έλληνες εφοπλιστές οι οποίοι αγοράζουν πλοία.

Μέσω της ναυτιλιακής του εταιρείας, Alma Maritime, ο Σταμάτης Μόλαρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση 7 δεξαμενόπλοιων μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου.


Η ναυτιλιακή εταιρεία το κ. Μόλαρη, έχει απασχολήσει και άλλες φορές την επικαιρότητα όταν είχε ακουστεί ότι θα εξαγόραζε τη ναυτιλιακή εταιρεία FR8, με έδρα την Σιγκαπούρη, η οποία ελέγχει τα επτά δεξαμενόπλοια.

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις του τελευταίου διαστήματος στην αγοραπωλησία πλοίων από προβληματικές ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς η συμφωνία αναμένεται να φθάσει στα 140 εκατ. δολ.




Πηγή:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.