Οι Ελληνες εφοπλιστές έφεραν στη χώρα μας 140 δισ ευρώ σε συνάλλαγμα


H ελληνική  ναυτιλία για άλλη μία φορά "έβγαλε" ασπροπρόσωπη την Ελλάδα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως την ενίσχυσε σημαντικά. Οπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος,
το διάστημα 2000-2010  οι Ελληνες εφοπλιστές έφεραν στη χώρα μας 140 δισ ευρώ σε συνάλλαγμα. Το ποσό αυτό είναι πολλαπλά υψηλότερο από το Γ ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ τα οποία για την περίοδο 2000-2013, ανέρχονται συνολικά σε 46 δισ ευρώ, εκ των οποίων τα 26 δις από το Γ΄ΚΠΣ και τα 20 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ.  Σημειώνεται ότι το Β' ΚΠΣ ήταν 17,6 δισ. ευρώ.

Απο το - http://www.newscode.gr/naytilia/story/oi-ellhnes-efoplistes

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.