Επεισοδίων συνέχεια… στην Πάτρα

Επεισοδίων συνέχεια… στην Πάτρα





Μπορεί στην Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα οι συγκρούσεις ομάδων λαθρομεταναστών να αποτελούν πλέον εικόνες της καθημερινότητας στην Πάτρα όμως το θέμα φαίνεται ότι απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία.
Άναυδοι έμειναν λοιπόν σύμφωνα με τα όσα αναμετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι θαμώνες καφενείου όταν είδαν καταδιωκόμενο Αφγανό λαθρομετανάστη να καταδιώκεται από ομάδα ομοεθνών του να διέρχεται τρέχοντας μέσα από την τζαμαρία του καταστήματος στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τον άγριο ξυλοδαρμό που τον περίμενε.
Στην περιοχή του περιστατικού έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ  το πλήρωμα του οποίου επίσης έμεινε εμβρόντητο όταν ο τραυματίας από την τζαμαρία Αφγανός προτίμησε να διαφύγει για να γλυτώσει τα περαιτέρω.
Η κατάσταση στην Πάτρα και την Αθήνα έχει «ξεφύγει» από πάσης απόψεως και το πλέον χαρακτηριστικό των γεγονότων είναι ότι «κλείνουν» ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς είναι αδύνατον να προσφέρουν ασφάλεια στους πελάτες τους στο κέντρο της Αθήνας. Κεντρικοί δρόμοι όπως Πατησίων, 3ης Σεπτεμβρίου, Ακαδημίας, Αχαρνών παρουσιάζουν εικόνα υπαίθριων καταστημάτων με τους εκατοντάδες των οικονομικών μεταναστών να προωθούν προϊόντα «μαϊμου» ή ευτελούς αξίας και ενίοτε να συμπλέκονται για μία «θέση στο πεζοδρόμιο» και σίγουρα όχι στον «ήλιο»… .  
Απο το - http://www.theseanation.gr/news

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.