Εργατικό ατύχημα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 46χρονος εργάτης στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κατά τη διάρκεια ελασματουργικών εργασιών. Ο εργάτης υπέστη ρήξη βολβού και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στον τραυματία αναμένεται να πραγματοποιηθούν δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
Παράλληλα, ένας 34χρονος αλλοδαπός ναυτικός τραυματίστηκε από πτώση στο φορτηγό πλοίο «DREAM TRUE», σημαίας Παναμά, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Ψαρών. Στο σημείο έσπευσε ελικόπτερο και παρέλαβε τον τραυματία, μεταφέροντάς τον στον Αερολιμένα Χίου, από όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

ΑΠΟ- http://www.zougla.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.