Η ΑΝΕΚ αρωγός των Κρητών και των Προσκόπων


anek_proskopoiFFFB479718B9F25628A79C8AF18D394Για μία ακόμη χρονιά η ΑΝΕΚ στήριξε τα κρητικά σωματεία φιλοξενώντας εκδηλώσεις στα πλοία της. Ειδικότερα στο πλοίο Κρήτη ΙΙ της εταιρείας φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου. Ο Aντιπρόεδρος της ΠΟΚΣ, Αντώνης Κλαουράκης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES για την φιλοξενία και την αρωγή της στο ημερολόγιο της Ομοσπονδίας για το 2011 με τίτλο: «Ιχνηλατώντας την Κρητική Παράδοση στο χθες και το σήμερα» και ευχήθηκε για το νέο έτος.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των πολιτικών και των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, οι οποίοι σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και συνεχάρησαν την Ομοσπονδία για τις προσπάθειες που καταβάλει να κρατήσει ζωντανή την ιστορία της Κρήτης.

Στην συνέχεια επίσημοι και παρευρισκόμενοι, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής του λυράρη Μιχάλη Αλεφαντινού, απόλαυσαν το παραδοσιακό πιλάφι, και τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε η ΑΝΕΚ στα πλαίσια της πατροπαράδοτης Κρητικής Φιλοξενίας.
Απο το - http://www.portnet.gr/2009-11-14-12-50-07/7697-2011-01-22-06-52-36.html

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.