Περί φοροδιαφυγής ανάλυση

Όσα ξέρει ο τραπεζίτης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος” για να παραφράσουμε τη γνωστή ελληνική ρήση.
Τα πρόσφατα στοιχεία της Alpha Bank, περί φοροδιαφυγής, δεν αφήνουν περιθώρια για παρανοήσεις για το εύρος της κατάστασης χάρη στην οποία υποφέρει ο δημόσιος τομέας, ο τομέας της υγείας, της παιδείας, και ούτω καθ' εξής.

Μάλιστα, οι αναλυτές της Alpha Bank, διατυπώνουν την εκτίμηση ότι η εµφανής φοροδιαφυγή ξεπερνά σε ετήσια βάση τα 12 δισ. ευρώ ή το 4,8% του

ΑΕΠ, υποστηρίζοντας ότι από το σύνολο των 12 δισ. ευρώ, τα 5 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ΦΠΑ και 7 δισ. ευρώ από την απόκρυψη φόρων εισοδήµατος και ακινήτων.
Εκ της αναλύσεως, γίνεται προφανής η αλληλεπίδραση στο φορολογικό και στην προσπάθεια της εκάστοτε κυβέρνησης να κλείσει τη “μαύρη τρύπα”.


ΑΠΟ- http://www.theseanation.gr/

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.