Δίνουν μέρισμα οι εισηγμένες στη Ν.Υόρκη Capital -Navios

Διανομή μερίσματος άρχισαν να δίνουν οι εισηγμένες στην αμερικανική χρηματαγορά ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων.
Η Capital Product Partners του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωση τη διανομή μερίσματος ύψους 0,2325 δολ. ανά μετοχή για το τέταρτο τρίμηνο του 2010.
Μέρισμα το οποίο ανταποκρίνεται στην απόφαση της διοίκησης της εταιρείας που ελήφθη τον Ιούνιο του 2010 και προέβλεπε ετήσιο συνολικό μέρισμα ύψους 0,93 δολ. ανά
μετοχή. Η Capital product Partners έχει στόλο που αποτελείται από 21 δεξαμενόπλοια εκ των οποίων 18 είναι τύπου MR, δύο μικρά product tankers και ένα suezmax μεταφοράς αργού.
Μέρισμα θα δώσει και η Navios Maritime Partners της Αγγελικής Φράγκου ύψους 0,43 δολ. ανά μετοχή για το τέταρτο τρίμηνο του 2010.
Το μέρισμα αυτό είναι αυξημένο κατά 2,4% σε σχέση με το μέρισμα του προηγούμενο τριμήνου που ήταν 0,42 δολ. ανά μετοχή. Σε ετήσια βάση αντιπροσωπεύει μέρισμα ύψους 1,72 δολ. ανά μετοχή.
Η Navios Maritime Partners ελέγχει στόλο από 16 πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.
Απο το - http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&contentid=14014

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.