Πρωτιά για την Eurobank EFG Cyprus


Ως η καλύτερη Τράπεζα για το 2011 στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney, η Eurobank EFG Cyprus Ltd.
Το Private Banking της Eurobank EFG Cyprus κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο μεταξύ των Κυπριακών και Ελληνικών Τραπεζών που λειτουργούν στην Κύπρο αλλά και των διεθνών τραπεζικών Ομίλων, που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking.

Η διάκριση αυτή αφορά στην υψηλού επιπέδου ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί στο Private Banking τα κεφάλαια τους, αλλά και στην επιτυχή στρατηγική που έχει αναπτύξει και εφαρμόσει για την παροχή εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η ανάδειξη στην πρώτη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα σε τρία μόνο χρόνια λειτουργίας της Eurobank EFG στην Κύπρο, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη με την οποία οι πελάτες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας περιβάλλουν την Τράπεζα. Αναδεικνύει επίσης, την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες Private Banking για τη διαχείριση της συνολικής τους περιουσίας (Total Wealth Management) κάτω από τρεις βασικούς άξονες παρεχόμενων υπηρεσιών:

1. Τραπεζικές Υπηρεσίες

2. Επενδυτικές Υπηρεσίες

3. Υπηρεσίες Διαχείρισης Περιουσίας, καθώς επίσης και τη δημιουργία συνεργιών και προστιθέμενη αξία με τη χρήση των Μονάδων Private Banking του Ομίλου σε Λονδίνο, Λουξεμβούργο και Αθήνα.

ΑΠΟ - http://www.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.