Αυξημένη 42,5% η διακίνηση εμπορευμάτων μέσω του ΟΛΠ

ΑΥΞΗΣΗ στη διακίνηση των εμπορευμάτων το 2010 κατά 42,5% σε σχέση με το 2009, αλλά και μείωση της επιβατικής κίνησης κατά 5,5% καταγράφηκε στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης. H κίνηση των αυτοκινήτων-εμπορευμάτων εμφανίστηκε αυξημένη κατά 27,3%, ενώ η διακίνηση οχημάτων μειώθηκε κατά 7,6%.

Η διακίνηση πλοίων στον ΟΛΠ ανήλθε στις 25.650, ενώ η διακίνηση επιβατών (τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού) ανήλθε στα 20.336.418 άτομα. Επίσης η διακίνηση οχημάτων ανήλθε στα 2.988.048, εκ των οποίων τα 1.978.394 Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα 360.309 φορτηγά, τα 18.865 λεωφορεία και τα 630.480 δίκυκλα.
Εξάλλου, σε χθεσινή συνάντηση του κ. Ανωμερίτη με το προεδρείο αλλά και μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου εξετάστηκε η δραστηριοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στον χώρο της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας αλλά και των logistics.

ΑΠΟ-express.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.