Συνάντηση τουριστικών πρακτόρων με υφυπουργό Ε. Τσουρή

Τις απόψεις του για την Ακτοπλοΐα, τη Νησιωτική Πολιτική και το Θαλάσσιο Τουρισμό εξέφρασαν οι τουριστικοί πράκτορες σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι των εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων (HATTA) με την Υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας κα Ελπίδα Τσουρή. Ο ΗΑΤΤΑ, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του
Γιώργο Τελώνη και το Μέλος του Δ.Σ. Νίκο Βισβίκη, κατέθεσε τις εμπεριστατωμένες απόψεις και προτάσεις του σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
Για τη Διασύνδεση Νησιών ο Hatta ζήτησε έγκαιρο προγραμματισμό και τήρηση δρομολογίων, ομαλή σύνδεση και διασύνδεση μεταξύ των νησιών και επίλυση των προβλημάτων των άγονων γραμμών, ώστε να εξυπηρετηθούν επαρκώς οι παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες. Παράλληλα έθεσε το θέμα της μείωσης του κόστους της ακτοπλοϊκής Μεταφοράς από την υπέρμετρη επιβάρυνση με υψηλό συντελεστή ΦΠΑ, τις κρατήσεις υπέρ τρίτων και τα αχθοφορικά δικαιώματα.

Σε ο,τι αφορά τέλος τη βελτίωση των υποδομών ο Hatta ζήτησε έργα μικρής κλίμακας -αλλά και άλλων πρακτικών θεμάτων- για την εξυπηρέτηση της κρουαζιέρας, που θα βελτιώσουν παράλληλα τη ροή της επιβατικής κίνησης και την εικόνα της χώρας μας στους ξένους τουρίστες.

ΑΠΟ - www.dealnews.gr/

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.