Capes: H Κίνα επιβραδύνει ελαφρά

Επιφυλακτική όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές στην αγορά των capesize είναι η Commodore Research, επισημαίνοντας ότι η Κίνα η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα συντηρεί την αγορά, ενδέχεται να παρουσιάσει κάμψη καθώς παρατηρείται αύξηση των αποθεματικών πρώτων υλών όσο και του χάλυβα.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, τα αποθεματικά χάλυβα στην Κίνα ενισχύθηκαν για ένατη εβδομάδα στους 15.4 εκ. τόνους αν και παραμένουν αρκετά χαμηλότερα του ιστορικού υψηλού των 18.6 εκ. τόνων του περασμένου Μαρτίου. 

Επιπλέον τα αποθεματικά σιδηρομεταλλεύματος στα κινεζικά λιμάνια ανήλθαν στα 80 εκ. τόνους, ενώ αναμένονται άλλα 37 φορτία.

Ο συνδυασμός αυτός θα οδηγήσει σε πίεση την αγορά των capes αφού αναμένεται να επιβραδυνθεί η παραγωγή χάλυβα αλλά και η αγορά σιδηρομεταλλεύματος μέχρι να μειωθούν τα υπάρχοντα αποθεματικά.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.