Μεγεθύνει το στόλο της η Avin International του ομίλου Βαρδινογιάννη


Προχώρα το ναυπηγικό πρόγραμμα μικρών δεξαμενόπλοιων ειδικού τύπου της Avin International του ομίλου Βαρδινογιάννη ενώ η ελληνική ναυτιλιακή παρέλαβε ήδη το τάνκερ μεταφοράς χημικών προϊόντων “Souda” ( χωρητικότητας Dwt 3.475) από τα ναυπηγεία Fujian σύμφωνα με τους Clarksons. /.
Με την προσθήκη αυτή ο ενεργός στόλος της Avin International αυξάνεται στα 14 πλοία. Συγκεκριμένα ένα εξ αυτών είναι δεξαμενόπλοιο suezmax και οκτώ Handysize product carriers δηλαδή μεσαίου μεγέθους τανκερ μεταφοράς επεξεργασμένων πετρελαιοειδών.

Επίσης ο στόλος περιλαμβάνει πέντε μικρότερα δεξαμενόπλοια μεταφοράς χημικών. Η Avin International έχει ακόμα υπό ναυπήγηση στις γιάρδες στο Hajian και στο Hubei άλλα έξι δεξαμενόπλοια μεταφοράς χημικών. Και τα έξι αναμένεται να παραδοθούν μέσα στο 2011. Σύμφωνα με τους Clarksons τα ονόματα των υπό ναυπήγηση αυτών πλοίων είναι Gerani, Preveli, Kallikratis και Loutro χωρητικότητας όλα Dwt 3.475 και τα Skaloti και Impros χωριτικότητας Dwt 6.250.
Ο όμιλος Βαρδινογιάννη ίδρυσε την Avin το 1977 η οποία έγινε μεταξύ άλλων φημισμένη και για την εμμονή της στην χρήση της ελληνικής σημαίας παρά το σημαντικά υψηλότερο κόστος το οποίο αυτή συνεπάγεται. «Με παροιμιώδη οξυδέρκεια ο όμιλος έχει αντιμετωπίσει τις κρίσεις ως ευκαιρίες και έχει καταφέρει να επωφεληθεί των κύκλων της αγοράς» σχολιάζουν στην ακτή Μιαούλη. «Η μεγέθυνση τώρα του στόλου της εκτιμάται πως σηματοδοτεί την απαρχή στο ορατό μέλλον ενός ακόμα ευνοϊκού κύκλου τουλάχιστον για τον κλάδο των δεξαμενοπλοίων ειδικού τύπου όπως αυτά που διαχειρίζεται» αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι.


Πίνακας: avin.pdf

ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.