Cretan Lines: Στα 3,4 εκατ. η απόκτηση του πλοίου


Αντί τιμήματος 3,4 εκατ. ευρώ αποκτήθηκε με οψιόν αγοράς από τη ρεθυμνιώτικη συνεταιριστική εταιρεία «Κρητικές Θαλάσσιες Γραμμές Ρεθύμνου Συν. Π.Ε» (Cretan Lines) το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελλη Τ», το οποίο μετά την «αλλαγή σινιάλων» θα δρομολογηθεί πιθανότατα από την 1η Μαΐου 2012 στη γραμμή Ρέθυμνο-Πειραιάς-Ρέθυμνο.


Το «Ελλη Τ» αποκτήθηκε από την εταιρεία Endeavor και μέχρι πρόσφατα έκανε το δρομολόγιο Ιταλία-Ηγουμενίτσα αντί τιμήματος περίπου 3,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα πλοίο 35 χρόνων, πρόσφατα ανακαινισμένο, πλήρως αξιόπλοο και ασφαλές, χωρίς καταπονήσεις, που έχει χωρητικότητα 1.100 επιβατών και 400 οχημάτων.

Το στέλεχος της εταιρείας και εκ των πρωτεργατών του εγχειρήματος Νίκος Συλιγάρδος, μιλώντας στη «Ν», χαρακτήρισε την απόκτηση του πλοίου «λύση ζωής και ανάπτυξης για το Ρέθυμνο» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα στηριχθεί από το σύνολο των Ρεθυμνιωτών. Για την ονοματολογία του πλοίου είπε ότι θα παραμείνει το «Ελλη Τ» για δύο χρόνια, βάσει όσων συμφωνήθηκαν.




ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική
ΑΠΟ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.